Si les vostres criatures tenen esperit aventurer i els agrada el mar, segur que gaudiran fent una petita travessa amb kayak per la Costa Brava.

Podeu realitzar aquesta sortida amb nens a l’Estartit i gaudir d’un dels paisatges més bonics de la Costa Brava catalana, amb les fabuloses Illes Medes gairebé a tocar amb la punta dels dits. Gràcies a la seva protecció aquesta és una joia plena de vida marina que val realment la pena conèixer amb les criatures.

Podeu anar-hi i envoltar-les amb alguna de les embarcacions que fan un tour per les Illes Medes però el que us proposem permet un major contacte directe amb el medi, una immersió total amb la natura molt agradable. En aquest sentit navegar amb el kayak amb els nens és fantàstic.

Sortint del port amb els kayaks

Sortint del port amb els kayaks

Sortint de la protecció del port i si el dia acompanya, és a dir sense tramuntana, amb quatre palades en direcció nord trobarem racons meravelloses, passant per trams de costa on es fa realitat allò que tantes vegades hem sentit dir de que els boscos de pins baixen fins a veure en el mar a la Costa Brava.

El Carall Bernat forma part del conjunt de les Illes Medes

El Carall Bernat forma part del conjunt de les Illes Medes

Remant en direcció nord ben aviat arribarem a la preciosa Cala Calella, i si seguiu més amunt encara podeu tocar la Punta de dels Salines. Una altra opció és posar la proa tot sortint de port rumb cap a les Medes. Nosaltres vàrem fer aquesta travessa acompanyats d’una monitora de l’empresa Medaqua i va ser ella qui en funció de l’estat de la mar ens va recomanar la millor ruta. També naturalment tenint en consideració l’edat de les criatures.

Travessa familiar amb kayak de mar a la Costa Brava

Travessa familiar amb kayak de mar a la Costa Brava

Voleu recuperar les forces i busqueu un lloc per menjar a l’Estartit amb nens? La nostra recomanació és el restaurant Els Arquets, que trobareu al Passeig Marítim, no gaire lluny de l’establiment de Medaqua. Un altre suggeriment que us podem fer és el de l’hotel familiar Hotel Medes II on us podreu allotjar per descobrir aquesta localitat del Baix Empordà o visitar altres pobles com per exemple Torroella de Montgrí.