La Cala S’Alguer és un d’aquells petits racons de Catalunya dels que en queden pocs. Una cala amb cases d’antics pescadors, on les finestres i portes de colors de cadascuna de les cases et traslladen a temps passats i et permeten imaginar la vida de la gent que sortia al mar cada dia.

Ubicada al preciós Camí de Ronda que recòrrer gran part del norte litoral, la Cala S’Alger es troba al tram entre Palamós i Palafrugell. Per arribar fins a Cala S’Alguer haureu d’anar fins a la Platja de El Castell, que pertany al terme municipal de Palamòs. Aquí trobareu un aparcament habilitat on haureu de deixar el vostre vehicle, aquest aparcament és de pagament durant la temporada alta.

Cala S’Alguer. Costa Brava. Camí de Ronda

Al final de la platja de El Castell comença un camí, direcció a Palamós, on després de caminar vorejant el mar uns vint minuts trobareu la preciosa Cala S’Alguer. Si seguiu una mica més endavant obtindreu bones vistes de la Cala S’Alguer i arribareu al Castell de Sant Esteve des d’on podreu veure la Cala Fosca de Palamós. En total caminareu una hora, aproximandament, entre anada i tornada a l’aparcament.

Cala S’Alguer. Costa Brava. Camí de Ronda