A Catalunya amb nens ens declarem admiradors totals del Delta de l’Ebre i els seus paisatges tan singulars i únics a tota la Península Ibèrica. Les llargues platges solitàries ideals per gaudir amb quitxalla, la natura i l’abundància de tot tipus d’ocells, el cel que cristal·litza en les aigües reposades dels arrossars. Tot això ens encanta! I també ens agrada molt gaudir dels productes de la zona, per això avui us volem parlar d’algunes de les joies gastronòmiques que hi ha a la comarca del Montsià.

Plataforma musclera del Delta de l'Ebre

Plataforma musclera del Delta de l’Ebre

En concret de les ostres i els musclos que es cultiven a la Badia dels Alfacs. Tones i tones de mol·luscs de primera qualitat que des de el sud de Catalunya són enviats cap als llocs més diversos; per Espanya i alhora en direcció a Europa.

Per assaborir aquestes delícies del Delta us proposem gaudir de l’experiència que ofereix Musclarium i que permet fer un bon tast de musclos i ostres al bell mig de la Badia dels Alfacs, envoltats pel mar en un entorn únic.

Degustació de musclos

Degustació de musclos

Per visitar Musclarium i fer una bona degustació d’ostres i musclos cal apropar-se al port de Sant Carles de la Ràpita. Des d’allà amb una llanxa ens transportaran a la plataforma on s’alça Musclarium sobre les verdoses aigües de la Badia dels Alfacs. El lloc és excepcional ja que estarem totalment envoltats de mar immersos en l’entorn singular del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Musclarium a sobre d'una plataforma envoltada de mar

Musclarium a sobre d’una plataforma envoltada de mar

El sabor dels productes del mar us assegurem que canvien aquí i no tenen res a veure amb menjar el mateix però a terra!

Sobre la musclera cal anar amb compte amb les criatures i no perdre’ls de vista si son menuts, però tret d’això ho recomanem a les famílies.

Els petits es poden distreure pintant

Els petits es poden distreure pintant

Barrets de Musclarium

Segurament també us pot interessar conèixer el Xiringuito de la Costa, plantat a la mateixa Badia dels Alfacs i del qual hem parlat aquí.

 

Informació pràctica: Musclarium

Emplazament: Sant Carles de la Ràpita | 43540 Tarragona

Telèfon informació : 638283986

Correu electrònic: turisevents@gmail.com

Pàgina webMusclarium