Catalunya amb nens és un projecte engegat per Sandra Vicente i Daniel Ruiz.

Ens proposem difondre tota mena de viatges, escapades, activitats, allotjaments i restaurants per descobrir Catalunya amb nens de dalt a baix i d’esquerra a dreta.

Ens dirigim a totes aquelles famílies inquietes i una mica intrèpides que cerquin idees i propostes per gaudir del temps lliure, els caps de setmana i les vacances amb les criatures.

Sandra Vicente

catalunya-amb-nens-sandra-vicente-foto

Viatjar és la meva passió i tenia clar que no renunciaria a ella al ser mare. Entenc els viatges com una forma d’educar els meus fills i com un espai on compartir temps de qualitat en família. També escric el meu blog en llengua castellana My Family Passport.

Sandra Vicente i família

 

Daniel Ruiz

catalunya-amb-nens-daniel-ruiz-foto

Sóc pare de tres criatures i autor també del blog en castellà Viajares.es. Penso que els viatges i sortides que fem són un element fonamental de la formació dels nens i suposen un temps preuat dedicat a la família. Treballo en temes de marketing online i creació de continguts. Membre també de Travel with Kids Blogs.

Daniel Ruiz i família - Catalunya amb nens

També col.laboren amb Catalunya amb nens

Laia Bahima

Autora del blog Sarrià Petits i In Love Magazine. Feliç mare de dos, especialitzada en creació i curació de continguts i xarxes socials. Li agrada la fotografia, conèixer gent nova, els projectes inspiradors, viatjar pel món i compartir els seus descobriments amb els que l’envolten. I així ho fa allà on publica!

Montse Delgado

Montse Delgado és qui hi ha darrera del projecte Petits Viatgers, explorant el món en família començant per Andorra, al bell mig dels Pirineus.

Los Viajes de Quim y Elena

Es tracta d’una família a la que els encanta viatjar i fer escapades sempre que tenen l’oportunitat, a més són uns enamorats de la fotografia com pots veure a Los Viajes de Quim y Elena.

Furgo y Porteo

Són una família amb una criatura de 5 anys i una gosseta que sempre que pot es tira a l’aigua. No paren de sortir amb la furgoneta per buscar el contacte amb la natura i descobrir llocs llunyans que després expliquen a Furgo y Porteo.

Somos Viajeros

Juan Antonio Martínez és el responsable i autor del blog Somos Viajeros, un espai que cuida i nodreix de bons continguts des de l’any 2005. No es pot dir pas que siguin uns principiants! A Somos Viajeros podreu trobar relats de viatges amb nens per tot el món, reflexions i darrerament també dibuixos fets durant els viatges.

Vols col.laborar amb nosaltres?

Vols publicar a Catalunya amb nens les teves experiències familiars? Fantàstic! Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho i tots els detalls.