El Llagut és un petit restaurant al bell mig del centre històric de Tarragona, a la Part Alta, en el que podeu tastar alguns dels millors arrossos haguts i per haver.

El local té un aire íntim i està molt ben decorat amb algunes reproduccions de vaixells i elements que ens remeten al món dels pescadors artesanals. Una mica com si fos una taverna de les que hi havia abans.

Interior del restaurant El Llagut de Tarragona

Interior del restaurant El Llagut de Tarragona

L’alma mater del restaurant és la Astrid a les taules i en Ramón Martí als fogons. Ella ens va atendre de manera excel·lent, fent-nos recomanacions i donant detalls dels plats de la carta. Amb els nens va ser molt atenta en tot moment, i segurament per tenir criatures d’edats semblants als nostres fills, de seguida se’ls va posar a la butxaca.

Amanida amb seitó, maduixes amb herbes de marge i una reducció de vermut especiat

Amanida amb seitó, maduixes amb herbes de marge i una reducció de vermut especiat

Com dèiem abans el restaurant està especialitzat en arrossos i peix que es preocupen que sigui de procedència local. En aquest sentit segueixen els preceptes del que es coneix com Slow Food. Vam sopar de meravella i encara fem saliveres als recordar-ho. No ens estranya que hagin aconseguit el Certificat d’excel·lència de Trip Advisor, a on apareixen en les primeres posicions dels restaurants de Tarragona.

Un dels fantàstics arrossos del restaurant El llagut

Un dels fantàstics arrossos del restaurant El llagut

La única pega que podríem posar al restaurant és el tamany; si hi aneu amb cotxet us costarà maniobrar. La solució és utilitzar la terrassa, així que cap problema!

Informació pràctica: Restaurant El Llagut

Direcció: Carrer de Natzaret, 10 | Plaça del Rei | 43006 Tarragona

Telèfon: +34 977 22 89 38

Correu electrònicinfo@elllagut.com

Pàgina webRestaurant El Llagut

Xarxes socials: Instagram, Facebook