Després de l’èxit de l’edició anterior, que ja vam explicar aquí, aquest cap de setmana es celebra per segon any el cap de setmana d’activitats familiars proposades per l’Agència Catalana de Turisme sota el nom de “Catalunya, Hola Família!”.

Catalunya Hola Família

Durant el cap de setmana del 8 i 9 de Juny, 2019 les vinticinc destinacions de Catalunya certificades com a Destinacions de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 120 empreses de tota Catalunya han programat prop de dos-centes activitat pensades especialment per a gaudir en família.

Aquestes destinacions són de natura i muntanya, com per exemple, Pirineus Noguera Pallaresa, Vall de Boí, Valls d’Àneu, Berga, Vall d’En Bas o les Muntanyes de Prades i els Ports de Besseit. També hi trobareu oferta d’activitats a les destinacions de costa certificades, és a dir, Blanes, Calella, Calafell, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d’Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Vila-seca -La Pineda i Vilanova i la Geltrú.

Destinacions Turisme Familiar. Catalunya Hola Família

A part de les destinacions certificades també hi participen sis instal·lacions a Catalunya certificades per l’Agència Catalana de Turisme com a “Equipament Familiar” que són: el Zoo del Pirineu al Solsonés, el Centre Gaudí de Reus, l’Estació de Muntanya de la Vall de Núria, L’Aquàrium de Barcelona, Illa Fantasia i Catalunya en Miniatura.

Els allotjaments d’aquestes destinacions ofereixes dues nits al preu d’una per incentivar les reserves i les empreses que hi participen en el programa també ofereixen activitats gratuïtes o amb descomptes del cinquanta per cent.

Catalunya Hola Família

Aquest any el fil conductor també seràn les llegendes i mitologia del nostre territori. Igual que l’any passat, l’app “Llegendes en família” permetrà buscar i “caçar” -seguint un sistema similar a “Pokémon-go”- els diferents èssers màgics que es trobaràn amagats a cadascuna de les destinacions.

Al web escasateva.catalunya.com/hola-familia es pot consultar tota la información sobre el programa “Catalunya, Hola Família!”

Catalunya Hola Família