A les comarques de les Terres de l’Ebre el restaurant Temps de Terra és un lloc ideal per menjar amb família i encara més si hi anem una colla d’amics o família amb criatures.

Dir que és un restaurant resulta una descripció poc ajustada, ja que de fet Temps de Terra és tot un projecte que gira al voltant de l’agricultura, la ramaderia i els productes locals amb una visió lligada a la conservació. I amb una clara vinculació al territori del Montsià.

Restaurant Temps de Terra

Temps de Terra

Oferta gastronòmica a Temps de Terra

El sistema de Temps de Terra està basat en un menú tancat que va variant principalment en funció de la temporada. Així procuren poder oferir el màxim de plats o ingredients de proximitat. És un menú molt abundant i generós. Si us sembla curt, sempre podeu demanar una mica més de menjar i us el portaran sense problema. Però la nostra sensació és que és més que suficient.

Hi ha la possibilitat de menú de grans i un altre especial per a nens. El dels nens és un plat combinat força complet amb hamburguesa, ou, macarrons, botifarra i patates fregides. I les postres iguals que els adults.

Temps de Terra

Per als grans el menú que vam degustar tenia uns entrants a base de cargols (molt bons!), escalivada, corder guisat, amanida amb tomàquet del terreno i gaspatxo, seguit de paella i carn a la brasa. Per acabar amb postres (fruita) i cafè amb uns bocins de coc. Aigua, pa i vi.

Tot el menjar estava ben preparat i gustós, sense floritures i les racions més que abundants. De fet en el nostre cas va sobrar menjar.

El servei és més que correcte. Atents, amables amb els grans i els nens i amb molt bona predisposició per ajudar en qualsevol cosa.

Ens va agradar molt poder dinar sense pressa i fer una llarga sobretaula amb molta tranquil·litat; ningú ens va apressar a marxar.

Restaurant Temps de Terra

Restaurant Temps de Terra

Un espai privilegiat

El que es veu a primera vista de la finca Temps de Terra, bancals, hort, marges de pedra, corral dels cavalls, etc … està molt ben cuidat i arreglat.

Hi ha una zona de menjadors amb taules enormes i una mica més amunt la bassa o estany, de forma rodona, on hi ha un altre espai molt ampli amb més taules i cobert de canyís molt agradable amb l’ombra d’unes parres amb un tronc tan ample com una cama.

Temps de Terra

Temps de Terra

Com arribar

Us deixem tot seguit la ubicació utilitzant Google Maps per arribar a Temps de Terra. La direcció és Finca Temps de Terra, Partida de l’ametller s/n, Amposta, però si hi aneu per primera vegada millor seguir les indicacions que ofereix la tecnologia del buscador.

Informació pràctica: Temps de Terra

Direcció: Finca Temps de Terra Partida de l’ametller s/n, 43870 Amposta, Tarragona

Telèfon: +34 977 09 08 94

Correu electrònic: amposta@tempsdeterra.com

Pàgina webTemps de Terra

Xarxes socials: Instagram, Facebook.

Temps de Terra

Un bon pla per abans o després de l’àpat és fer un tomb amb kayak per la Badia dels Alfacs o endinsar-se a explorar la zona de Els Ports.