Bellprat és una petita localitat de la comarca de l’Anoia, envoltada de camps amb carrers de llambordins i cases de pedra. Cada mes de juny, la vila de Bellprat, es converteix en La Vila del Llibre.

Bellprat vila del llibre

Els carrers de Bellprat s’omplen de llibres fins a convertir-se en una llibreria a l’aire lliure. Tots els racons estàn decorats amb llibres i preciosos detalls antics que ajuden a crear una atmosfera artística.

bellprat vila del llibre

Diferents editorials exposen les seves novetats, altres conviden a alguns dels seus escriptors més il.lustres per a que facin una xerrada introduïnt la seva última novel·la. També hi ha contecontes infantils i altres activitats especialment dedicades als més petits de la casa.

bellprat vila del llibre

Per aquells que vulgueu convertir la vostre estança a la Vila del Llibre en una activitat literària amb amics o família, teniu l’opció de passar un cap de setmana a la casa rural Cal Pinyota. Es tracta d’una experiència literària, on a través de diferents activitats que van des dels jocs de rol fins a una gimcana per Bellprat passareu un cap de setmana cultural diferent on la base serà l’amor pels llibres i la lectura que saben transmetre els seus organitzadors.

Bellprat Vila del Llibre

Com arribar a Bellprat: des de Barcelona es triga una hora aproximàdament, Santa Coloma de Queralt i Igualada són les localitats de referencia més properes.