S’han posat en marxa dues campanyes de publicitat per estimular el turisme a les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada.

Es tracta de dues accions per incentivar la demanda, que acabades de sortir del forn, volem compartir amb els nostres lectors. Com ja sabeu, la pandèmia del coronavirus ha fet estralls en el món del turisme i ara toca per una banda recolzar els agents econòmics del sector (restauradors, allotjaments, activitats i molts altres negocis relacionats) i per l’altre costat també presentar opcions segures a totes aquelles famílies que volen gaudir de les vacances i fer un viatge a llocs propers.

Costa Daurada, com sempre

Costa Daurada, com sempre

És per això que les campanyes s’adrecen a famílies i viatgers de Catalunya i també a públic d’Espanya. Com podreu observar en els vídeos (més avall), la narrativa busca “tocar la fibra” amb to emotiu i alhora presentar unes destinacions segures i properes.

Sota la direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona les campanyes comencen en paral·lel a l’assoliment per part de les dues destinacions de la fase 2 i encara sota l’actual conjuntura de certes restriccions de mobilitat i transport. Esperem que per poc temps,

Terres de l'Ebre, recomencem

Terres de l’Ebre, recomencem

Utilitzant un to comunicatiu positiu, proper, curós i emotiu, les campanyes apel·len al record i al reconeixement dels indrets i referents comuns que formen part de la nostra identitat i del nostre paisatge. Està previst veure la campanya a la televisió, en mitjans digitals i a les xarxes socials.

Costa Daurada, com sempre

La Costa Daurada es mostra com aquell lloc estimat de tota la vida que mai falla, connectant amb el paisatge emocional i els records d’anteriors i antigues vacances en família. És una campanya que viatja en el temps però que reforça un missatge sobre la Costa Daurada i a la seva oferta turística actual, en el present: els valors d’un territori que malgrat els anys no ha canviat.

Tot i el repte d’una elaboració sense sessions d’enregistrament exteriors i treball en confinament el vídeo és una xulada! Segur que reconeixeu llocs ben bonics del Priorat, Baix Camp, la Conca de Barberà, Tarragonès…

Terres de l’Ebre, recomencem

En el vídeo de les Terres de l’Ebre es reforça la marca com una destinació on la natura i els espais a l’aire lliure són l’element central, l’escenari perfecte d’un retrobament que anomenen “Recomencem”. El nom recorda una mica al de la campanya de suport als incendis del juny de 2019 a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià, que era justament Rebrotem.

El Ports i el Delta de l’Ebre són dos clars referents en aquesta campanya, i a Catalunya amb nens certifiquem que es tracta de dos llocs perfectes per recomençar amb els nens, gaudir de la natura i fer activitats en família.

Les dues campanyes que mencionem estan coordinades amb l’Agència Catalana de Turisme, que per la seva part està preparant una altra campanya amb la resta de destinacions catalanes a l’Estat: Catalunya és casa teva.

Compartint aquests vídeos dels respectius canals de YouTube de Terres de l’Ebre i Costa Daurada voldríem posar el nostre granet de sorra i recolzar el turisme nacional.