Cambrils és una població de costa catalana molt apreciada de les famílies a l’hora de triar destinació per passar les seves vacances d’estiu. Les diferents platges, els parcs infantils, el port i els passejos permeten gaudir amb els nens d’unes vacances molt agradables a la Costa Daurada.

Aquesta primavera, l’Agència Catalana de Turisme ha iniciat una iniciativa que va més enllà de l’estiu per gaudir de destinacions amb la família i poder realitzar visites i activitats en localitzacions amb Segell de Turisme Familiar.

A raó d’aquesta iniciativa anomenada Catalunya, Hola Família!, es pot comptar amb dos caps de setmana on trobar animacions infantils, visites gratuïtes a diferents espais i preus interessants en activitats d’empreses privades. El primer cap de setmana va ser del 20 al 22 d’abril i el proper és del 18 al 20 de maig.

Llegendes en família

Llegendes en família

Vam voler participar a un d’aquests cap de setmana, el primer destinat a activitats a la costa catalana i vam passar dos dies a la població del Baix Camp de Cambrils.

Entre altres, una de les activitats i visita de les que vam gaudir va ser el Parc Samà. Es tracta d’un jardí situat a tan sols a cinc minuts en cotxe de Cambrils on es pot fer un passeig envoltats de pins i palmeres, d’un estanc amb unes construccions modernistes que permeten entrar en coves i passar per ponts. També s’hit roba un parc infantil i una zona de pícnic.

Parc Samà de Cambrils

Parc Samà de Cambrils

També vam trobar animacions infantils als carrers, a la vora del port. Així com el trenet turístic que porta a fer un circuit per la part antiga de Cambrils. Un passeig perfecte per fer amb nens petits.

Animació i espectacles pels més petits

Animació i espectacles pels més petits

Sobretot, durant tot el cap de setmana, vam poder jugar amb l’app habilitatda per aquests dies amb la qual es poden caçar els éssers mitològics de Catalunya. Només cal instal.lar-la i durant aquests caps de setmana, trobareu aquests personatges de llegendes en les poblacions on gaudir d’aquesta iniciativa. Són fàcils de caçar i són tots molt bonics. Quasi que els vam atrapar a tots!

Trenet per voltar per Cambrils

Trenet per voltar per Cambrils

Fins i tot, l’últim dia, vam veure el personatge de Cambrils: La Farnaca acompanyada de La Farnaqueta, passejant pel poble al compàs del tambor i amb les famílies seguint la comitiva.

Caçant éssers de llegenda

Caçant éssers de llegenda

Un cap de setmana fantàstic que ens fa esperar el segon amb moltes ganes de tornar a gaudir amb les activitats de “Catalunya, Hola Família!”, aquest cop a destinacions de muntanya del 18 al 20 de maig.