Catalunya dóna la benvinguda a les famílies amb ganes de sortir de casa i conèixer el nostre entorn. Amb el nom de Catalunya, Hola família l’Agència Catalana de Turisme proposa una bona pila d’activitats per fer durant un parell de caps de setmana en les localitats que gaudeixen del distintiu de Destinació de Turisme Familiar.

Aquest any l’acció es centrarà en les llegendes de Catalunya. Mitjançant diferents activitats podreu descobrir i aprendre en família les llegendes, faules i mites que habiten a la nostra terra.

Travessa familiar amb kayak de mar a la Costa Brava

Travessa familiar amb kayak de mar a la Costa Brava

En aquesta proposta hi participen 24 destinacions (18 amb segell Platja en Família i 6 amb el de Natura i Muntanya en Família), acreditades amb el segell de Turisme Familiar de l’ACT, que han organitzat, per primera vegada i de manera conjunta, dos caps de setmana amb activitats lúdiques i culturals per gaudir en família de la cultura, les tradicions i els recursos de Catalunya. També hi participen més de 220 empreses del sector.

Cavalls a l'instal·lació de Zoo del Pirineu

Cavalls a l’instal·lació de Zoo del Pirineu

Catalunya, Hola família tindrà lloc els caps de setmana del 20 i 22 d’abril a les destinacions certificades amb el segell de Platja en Família i els dies 18, 19 i 20 de maig a les destinacions de Natura i Muntanya en Família, coincidint amb la festivitat de la Segona Pasqua. Durant aquestes jornades podreu gaudir de les diferents activitats que les destinacions han preparat amb uns importants descomptes i d’altres que seran gratuïtes. Al mateix temps els restaurants de cada destinació posaran a disposició menús especials per a famílies.

Visita amb nens a les Mines de Sal de Cardona

Visita amb nens a les Mines de Sal de Cardona

A més de les activitats, de forma molt innovadora i aprofitant la tecnologia de realitat augmentada, podreu descarregar-vos una app per sortir a buscar i “caçar” en fotografies els personatges llegendaris de Catalunya. Hi ha una pila d’éssers màgics que de ben segur els petits de casa voldran capturar! Veure la App “Llegendes en Família”

Alguns dels personatges de Llegendes en família

Alguns dels personatges de Llegendes en família

Us animeu a viure aquesta aventura en família? Estigueu atents a totes les activitats per criatures previstes a cada una de les destinacions especialitzades en turisme familiar a Catalunya.

Mapa de Llegendes en família

Mapa de Llegendes en família