Si viatges amb nens a la Costa Daurada el Càmping Resort Sangulí Salou és una molt bona opció d’allotjament familiar. Un càmping molt gran i molt ben cuidat, davant mateix de la platja i amb una zona resort que és espectacular. Està dividida en àrees temàtiques i et pots allotjar a la Polinèsia, al Carib, a la Mediterrània o, a la recent inaugurada àrea d’Àfrica. Totes estan molt ben ambientades segons la zona del món que representen. És molt exòtic i als nens els encanta.

La zona d’Àfrica és la més nova i és on ens vam allotjar en la nostra escapada. Com he dit, han tingut cura de tots els detalls, tant en l’ús dels materials com en la recreació dels diferents animals que viuen en aquest continent.

La piscina és una meravella, visualment, per relaxar-se i per jugar-hi amb els nens. Té diferents profunditats i jocs per a totes les edats, des de sortidors d’aigua fins a tobogans gegants. També hi ha un bar al costat pels que tingueu nens més grans i una zona gran amb hamaques i ombres.

Cada una de les zones d’allotjament compta amb restaurants, miniclub infantil amb activitats i diferents bars. També hi ha un trenet gratuït que recorre tot el recinte i té parada a la platja i lloguer de bicicletes, que nosaltres vam aprofitar per moure’ns pel càmping i conèixer la zona de Salou i Cambrils (teniu carrils bici) al Baix Camp.

El Càmping Resort Sangulí Salou és una molt bona opció per passar un cap de setmana de relax a la Costa Daurada, al ritme dels nens, gaudint de la piscina, la platja i el lloc, ben bé com si estiguessis dins d’un petit parc temàtic.