Molt a prop de Barcelona, seguint la carretera de les Costes del Garraf, hi trobem la localitat de Garraf. Amagada entre Sitges i Castelldefels, administrativament el nucli de Garraf pertany a Sitges.

garraf-3

Pels seus carrers es respira certa tranquil·litat, especialment fora de temporada. A la platja del Garraf s’hi han matingut una trentena de casetes de color blanc i verd que van ser construïdes cap als anys 20. Els primers habitants d’aquestes cases tan pintoresques van ser el treballadors que estaven construïnt la línia de tren que passa pel Garraf. Aviat aquesta localitat va començar a rebre els primers estiuejants a la vil.la, que van anar ocupant també aquestes cases tan curioses.

garraf-2

La Platja del Garraf és una platja relativament petita, a l’época estival cal anar-hi d’hora per poder aparcar. Avui en dia, al poble del Garraf, també hi arriben molts surfistes disposats a trobar les millors onades per surfejar-les amb les seves taules.

garraf-1

Per arribar-hi cal seguir la carretera de les Costes del Garraf direcció Sitges i, un cop passat Castelledefels, pendre la sortida seguint les indicacions cap a Garraf. Si no es disposa de vehicle, també s’hi pot arribar en tren.

Si teniu ganes de picar alguna cosa ho podeu fer al mateix “Chiringuito de Garraf” que té una gran terrassa sobre la seva platja.