Al Baix Llobregat ens conviden a viure un estiu ple d’activitats i moments emocionants amb més de 100 propostes per gaudir de la comarca.

Totes les propostes es poden consultar a la web somelteuestiu.cat (encara que finalment arribareu a la web normal de Turisme del Baix Llobregat). Sigui com sigui si busqueu una oferta de cap de setmana especial a prop de Barcelona, si somieu amb un estiu ple d’aventures, amb una ruta de muntanya o una visita cultural que tota la família gaudirà, tot això es pot trobar al Baix Llobregat.

Tampoc falten experiències gastronòmiques úniques o oportunitats de gaudir d’un dia inoblidable a la vora del mar i una posta de sol amb ambient chillout en els xiringuitos de la costa.

Com hem pogut experimentar en primera persona, tenim al costat de Barcelona grans oportunitats de passar-ho bé en família. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, conèixer Catalunya en Miniatura, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf. N’hi ha per triar i remenar.

Castell de Castelldefels

Castell de Castelldefels

Totes aquestes propostes han estat revisades i van acompanyades d’explicacions i recomanacions de mesures de seguretat i de sanitat d’utilitat pels visitants i turistes. I cadascuna de les empreses turístiques expliquen les mesures que han aplicat i com s’han preparat per acollir a tothom amb garanties.

Esteu preparats i preparades per gaudir l’estiu?