Catalunya amb nens és un projecte engegat per Sandra Vicente i Daniel Ruiz.

Ens proposem difondre tota mena de viatges, escapades, activitats, allotjaments i restaurants per descobrir Catalunya amb nens de dalt a baix i d’esquerra a dreta.

Ens dirigim a totes aquelles famílies inquietes i una mica intrèpides que cerquin idees i propostes per gaudir del temps lliure, els caps de setmana i les vacances amb les criatures.

Sandra Vicente

catalunya-amb-nens-sandra-vicente-foto

Viatjar és la meva passió i tenia clar que no renunciaria a ella al ser mare. Entenc els viatges com una forma d’educar els meus fills i com un espai on compartir temps de qualitat en família. També escric el meu blog en llengua castellana My Family Passport.

Sandra Vicente i família

 

Daniel Ruiz

catalunya-amb-nens-daniel-ruiz-foto

Sóc pare de tres criatures i autor també del blog en castellà Viajares.es. Penso que els viatges i sortides que fem són un element fonamental de la formació dels nens i suposen un temps preuat dedicat a la família. Treballo en temes de marketing online i creació de continguts. Membre també de Travel with Kids Blogs.

Daniel Ruiz i família - Catalunya amb nens

També col.laboren amb Catalunya amb nens

Laia Bahima, autora del blog Sarrià Petits i In Love Magazine. Feliç mare de dos, especialitzada en creació i curació de continguts i xarxes socials. Li agrada la fotografia, conèixer gent nova, els projectes inspiradors, viatjar pel món i compartir els seus descobriments amb els que l’envolten. I així ho fa allà on publica!

Vols publicar a Catalunya amb nens les teves experiències familiars? Fantàstic! Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho.