Des de la vora del mar Mediterrani i fins arribar als peus de la muntanya de Montserrat la comarca del Baix Llobregat ofereix unes possibilitats descomunals per passar-ho bé en família. Aquestes possibilitats, que van de la sorra fina de la platja de Castelldefels fins als turons de Collbató sempre hi són, però es veuen incrementades i potenciades per les activitats del SuperMes quan arriba el mes d’abril.

És possible que n’hagis sentit parlar del SuperMes amb anterioritat. Aquest és el quart any que se celebra en el mes d’abril consolidant així el Baix Llobregat com la gran destinació d’oci i turisme per a públic familiar. L’any passat la web oficial del SuperMes amb totes les ofertes d’activitats, allotjaments i restaurants orientades al turisme familiar va rebre més de 100.000 visites.

Festa de presentació del SuperMes al Parc de Can Mercader

Aquesta quarta edició començarà amb una festassa el diumenge 31 de març l’espectacular Parc de Can Mercader de Cornellà. Serà sens dubte un dia molt especial, una SuperFesta de presentació amb la participació i gran concert de la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics. No us ho perdeu! Amb la barreja de ritmes jamaicans amb cançons tradicionals catalanes ho estan petant i ja porten més de 120.000 discs venuts. Segur que els peus de petits i grans voldran ballar amb les seves alegres cançons.

Les famílies que vinguin podran gaudir d’un ampli ventall de tallers, música en directe i del “trenet”, un símbol inequívoc i molt conegut del parc. No falteu!

Exterior de la Cripta d'Antoni Gaudí

Exterior de la Cripta d’Antoni Gaudí

Quatre setmanes plenes d’activitats especials per la mainada

Entre les activitats previstes del SuperMes de 2019 cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

Algunes activitats del SuperMes

Algunes activitats del SuperMes

També s’organitzen activitats completament originals i singulars, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre moltes altres activitats.

La llista és ben extensa, per això cal consultar la pàgina de elsupermes.cat i mirar amb detall l’extensa oferta disponible en cada municipi. Per gaudir dels descomptes només haureu d’activar les promocions i/o comprar les entrades directament on-line.

Coves de Collbató

Coves de Collbató

Gavà, Viladecans, El Prat de Llobregat, Collbató, Begues, Olesa de Montserrat i molts altres municipis tenen molts plans familiars preparats pels quatre caps de setmana d’abril, incloent la Setmana Santa.

Durant el SuperMes tindreu l’oportunitat de conèixer la Puput Punxetes, la mascota turística de la comarca nascuda en el marc del SuperMes i que s’ha reafirmat com el símbol de la campanya. Aquesta ambaixadora alada tornarà a ser un dels reclams protagonistes per a nens i nenes, que la podran trobar físicament en moltes activitats del SuperMes animant les famílies, i repartint globus i calcomanies pels més menuts de casa.

La Puput Punxetes

La Puput Punxetes

Concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília

El SuperMes del Baix Llobregat organitzarà un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília, que podrà gaudir d’un cap de setmana amb activitats, àpats i allotjament inclosos. Per participar-hi, les famílies hauran de compartir les seves experiències del SuperMes a les xarxes socials, i un cop finalitzi la campanya, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat realitzarà el sorteig entre totes les aportacions fetes.