Visitar L’Aquàrium de Barcelona, una activitat que serà interessant per els més petits i també per als no tan petits. No en va, es tracta d’una de les atraccions de Barcelona més freqüentades per aquells que visiten la ciutat de Barcelona en família.

La visita a l’aquari segueix un recorregut marcat que passa per zones que representen diferents mars i oceans. Des del Mar Mediterrani, on hi ha una representació especial del Delta de l’Ebre i les Illes Medes passant per mar tropicals plens de peixos de colors i taurons.

Hi ha aquaris temàtics amb peixos verinosos, cavallets de mar, però el que més crida l’atenció és el dels ous de tauró on es poden veure cries de tauró movent-se dins de l’ou parcialment transparent.

La part més espectacular és l’Oceanari, un enorme cilindre que conté quatre milions de litres d’aigua i on podràs observar taurons com el Solraig de sorra i el peix lluna. Un túnel de 80 metres passa per sota de la peixera permetent experimentar la sensació de tenir taurons passant per sobre nostre.

A l’Aquarium de Barcelona hi ha moltes activitats per a fer amb nens. Des d’interactuar amb els pingüins que es troben al Planeta Aqua, fins a zones de jocs infantils interiors i exteriors passant per panells interactius on poder aprendre més detalls del món marí.

Una de les activitats que més agraden als nens és donar de menjar als peixos. Per a participar haureu de comprar els biberons que es venen per poder participar en l’activitat a les hores concretes a les que s’ofereix.