Al Delta de l’Ebre hi ha un restaurant ben diferent de tots els que podeu conèixer a Catalunya. Es tracta del Xiringuito de de la Costa, al bell mig de la Badia dels Alfacs.

El Xiringuito de la Costa amb el Montsià al darrera

El Xiringuito de la Costa amb el Montsià al darrera

Aquest és un establiment excepcional ja que s’emplaça damunt les aigües tranquil·les de la badia i està envoltat de mar i natura pels quatre costats. Així doncs per arriba-hi cal usar una embarcació; no hi ha alternativa. La nostra recomanació és que des de el port de Sant Carles de la Ràpita pugeu a les Golondrines que fan el servei d’anada i tornada fins aquest peculiar xiringuito. Podeu reservar taula i viatge amb barco alhora, ja que el servei de transport i la concessió del restaurant són responsabilitat de la mateixa empresa, Bahia Mar Grup.

Al Xiringuito de la Costa s'hi accedeix per mar

Al Xiringuito de la Costa s’hi accedeix per mar

És un lloc per gaudir en família i passar un dia molt agradable. Allà podeu prendre un refresc o encomanar una bona paella o arròs segons el vostre gust.

L'aigua és poc profunda pels voltants

L’aigua és poc profunda pels voltants

Tota l’estructura del Xiringuito de la Costa està recolzada en unes pilones de fusta i és força gran, ja que a part de l’establiment que fa de restaurant també hi trobem un espai embarcador on arriba la golondrina i a on també amarren altres embarcacions privades que naveguen fins aquest lloc tan especial.

Arròs negre del Xiringuito de la Costa

Arròs negre del Xiringuito de la Costa

Tirar pa als peixets és un bon entreteniment

Tirar pa als peixets és un bon entreteniment

Es pot descendir a l’aigua per unes escales habilitades i com que hi ha parts de poca profunditat els nens poden jugar i nedar. Encara més; es pot anar caminant fins a la vora del que seria la Punta de la Banya, l’extrem sud del Delta de l’Ebre.

Les criatures es poden banyar i explorar l'entorn

Les criatures es poden banyar i explorar l’entorn

Informació pràctica: Xiringuito de la Costa

Emplazament: Sant Carles de la Ràpita | 43540 Tarragona

Telèfon informació Golondrines: 620 75 24 54

Telèfon reserves: 616 63 55 41

Correu electrònic: xiringuito@bahiamargrup.com

Pàgina webXiringuito de la Costa

L'estructura és una refugi per peixets i crustacis de la badia

L’estructura és una refugi per peixets i crustacis de la badia